Släphareträning!

Så for vi iväg till Jordbro och släphareträningen idag.
Inte många på plats, så allt gick snabbt och smidigt på träningen.

Zala och Wahidah fick springa själva i backen först och båda sprang bra. Zala var heltokig på trasan och var otroligt lycklig över att få "döda den" i slutet.

Sedan var det dags att springa på plattmark.
En vän var snäll och släppte Zala, så att jag skulle kunna fotografera. Hon var inte fullt lika pang på trasan den gången, men hon var jätteglad, sprang ganska fort och tog trasan i slutet. Efteråt låg hon i solen när de andra sprang och solade. Lycklig tant!

Wahidah fick springa tillsammans med Jamila först. Jamila tar inte trasan i slutet och tidigare har det fått Wahidah att hoppa iväg för att busa med henne, men, idag tog Wahidah trasan! Lite studs efter Jamila, men hon vände och tog trasan! Underbart bra!

Sedan fick Wahidah springa tillsammans med både Jamila och Amina. I slutet fick Wahidah för sig att försöka busa med Amina, men då sa hon faktiskt åt Wahidah att så gör man inte. Amina flög istället på trasan, som hon alltid gör och när vi sedan tagit bort Amina så tog Wahidah trasan. Jag tror det är jättebra det där, att Amina säger åt Wahidah att man inte leker tillsammans när man springer efter trasa - man jagar faktiskt.

Därefter fick Wahidah springa själv en gång, bara för att få ta trasan ordentligt. Den gången fick hon springa utan munkorg på och OJ vad kul det var! Hon sprang, flög på trasan och ruskade om den ordentligt för att "döda den". Hon ville absolut inte släppa och var jätteduktig!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0